Food- Workshops-Recepten-Lifestyle

Artisjokken

Artisjokken

In het Oude Egypte stonden de Artisjokken bekend als voedings- en dieetplant. Het stond bekend dat het voedsel voor de rijken was. In de middeleeuwen werden de Artisjokken gebruik voor hun helende werking van de bladeren. Het werd vooral gebruikt tegen leverziektes, galziektes en voor de spijsvertering. Leuk voedingsweetje vandaag.


Related Posts

Meesterlijk broodmeel van Robèrt van Beckhoven

Meesterlijk broodmeel van Robèrt van Beckhoven

Elke avond voor het slapen gaan maken mijn man en ik onze eigen brood, dit doen we al jaren. Heerlijk de dag beginnen met vers warm brood. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het brood in de winkel niet helemaal aan onze wensen voldeed. Wij vinden […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.