Food- Workshops-Recepten-Lifestyle

Artisjokken

Artisjokken

In het Oude Egypte stonden de Artisjokken bekend als voedings- en dieetplant. Het stond bekend dat het voedsel voor de rijken was. In de middeleeuwen werden de Artisjokken gebruik voor hun helende werking van de bladeren. Het werd vooral gebruikt tegen leverziektes, galziektes en voor de spijsvertering. Leuk voedingsweetje vandaag.


Related Posts

Meesterlijk broodmeel van Robèrt van Beckhoven

Meesterlijk broodmeel van Robèrt van Beckhoven

Elke avond voor het slapen gaan maken mijn man en ik onze eigen brood, dit doen we al jaren. Heerlijk de dag beginnen met vers warm brood. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het brood in de winkel niet helemaal aan onze wensen voldeed. Wij vinden […]

Healthy havermout ontbijtje

Healthy havermout ontbijtje

Van de zomer had ik mij al voorgenomen dat alle zwangerschaps kilo’s van de afgelopen jaren er nu toch echt een keer af moeten, na drie kids blijft er altijd wel wat hangen. Om precies te zijn, per kind 2 kilo dat is in totaal […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.