Eclairs en Tartelettes van Christophe Adam

Eclairs en Tartelettes van Christophe Adam

Dit zijn twee hele schattige kleine boekjes van Christophe Adam. Het formaat van het boekje zegt helemaal niets over de inhoud. Ik ben blij verrast dat er zoveel heldere instructie in het boekje staan. beide beide boekjes bevatte heel veel foto’s waarin stap voor stap alles wordt uitgelegd, hier wordt ik altijd ontzettend vrolijk van. Foto’s geven een kookboek zo veel meer karakter.

In beide kookboeken vindt u zowel zoete als hartige gerechten. Op dit moment zijn eclairs erg populair in Parijs. In Parijs heeft u zelfs patisserie winkels vol met alleen maar eclairs.

Christophe Adam heeft zich echt gespecialiseerd in eclairs en tartelettes. wanneer u een van zijn 6 boetieks bezoekt, weet u gewoon niet wat u ziet, zijn kleurrijke gebakjes zijn echt kunstwerken.

Dus wanneer u een keertje in Parijs bent, moet u zeker even een gebakje van Christophe Adam uitproberen. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om regelmatig een weekendje weg te kunnen gaan, dus kunnen we gelukkig gebruiken van zijn mooie kookboeken.


Related Posts

Mooi bakken van Fiona Cairns

Mooi bakken van Fiona Cairns

Ik heb dit boek gekregen van een vriendin van mij. Ik had nog nooit van Fiona Cairs gehoord. in haar boek vindt u duidelijke instructies, een hele heldere ” stap voor stap” uitleg. Veel recepten worden na elkaar teruggewezen. Het boek bevat veel mooie foto’s […]

Patisserie van Hidde de Brabander

Patisserie van Hidde de Brabander

  Tijdens mijn bezoek aan het Culy food festival in amsterdam heb ik de kookkunsten van Hidde de Brabander mogen ervaren en dat was geweldig die smaak structuren en qua styling top gewoon echt een foodkunstenaar.   Ik kon dus ook niet wachten op zijn […]