Eclairs en Tartelettes van Christophe Adam

Eclairs en Tartelettes van Christophe Adam

Dit zijn twee hele schattige kleine boekjes van Christophe Adam. Het formaat van het boekje zegt helemaal niets over de inhoud. Ik ben blij verrast dat er zoveel heldere instructie in het boekje staan. beide beide boekjes bevatte heel veel foto’s waarin stap voor stap alles wordt uitgelegd, hier wordt ik altijd ontzettend vrolijk van. Foto’s geven een kookboek zo veel meer karakter.

In beide kookboeken vindt u zowel zoete als hartige gerechten. Op dit moment zijn eclairs erg populair in Parijs. In Parijs heeft u zelfs patisserie winkels vol met alleen maar eclairs.

Christophe Adam heeft zich echt gespecialiseerd in eclairs en tartelettes. wanneer u een van zijn 6 boetieks bezoekt, weet u gewoon niet wat u ziet, zijn kleurrijke gebakjes zijn echt kunstwerken.

Dus wanneer u een keertje in Parijs bent, moet u zeker even een gebakje van Christophe Adam uitproberen. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om regelmatig een weekendje weg te kunnen gaan, dus kunnen we gelukkig gebruiken van zijn mooie kookboeken.


Related Posts

The Italian Baker Melissa Forti

The Italian Baker Melissa Forti

  Melissa Forti is geboren in Rome en woonde vervolgens  in Los Angeles en Londen. Melissa leerde zichzelf bakken door oude en nieuwe bakboeken te verzamelen. Ze haalden haar inspiratie overal vandaan.  Sinds 2014 heeft ze in Noordwest-Italië een eigen bakkerijtjes. U kunt Melissa’s Tea Room […]

GUACAMOLE

GUACAMOLE

Weer een heerlijk receptje voor jullie, lekker voor op brood maar ook een echte aanrader voor het weekend bij de tortillachips. Guacamole is een recept dat komt uit Zuid-Mexico. In dit recept gebruiken wij een rode peper maar de Mexicanen gebruiken vaak de jalapeñopeper. Wanneer […]