Workshops-Photo-Recepten-Lifestyle-Food news report

Hartige wafels met spinazie

bloem, bakpoeder, eieren, melk, spinazie poeder, Snufje zout, Roomboter, Peper en zout, Rozemarijn mayonaise, wafelijzer, kruiden en specerijen, Van Beeksum specerijen,

Dit is weer een heerlijk recept die ik met de kruiden van van Beeksum heb mogen maken, wat zijn dat toch heerlijke kruiden en specerijen die ze in hun assortiment hebben.

Hier het recept voor een alternatieven lunch.

Hartige wafels met spinazie

8 augustus 2017
: makkelijk

By:

Ingredients
  • 200 gram bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 6 eieren
  • 140 ml melk
  • 2 eetlepels spinazie poeder
  • Snufje zout
  • Roomboter
  • Peper en zout
  • Rozemarijn mayonaise
Directions
  • Step 1 Zet het wafelijzer aan en laat deze op temperatuur komen.
  • Step 2 Meng de bloem, bakpoeder, 2 eieren, melk, spinazie poeder en een snufje zout goed samen en zorg dat er geen klontje smeer in het beslag zitten.
  • Step 3 Vet nu met een beetje roomboter het wafelijzer in.
  • Step 4 Schep nu met een grote lepel wat beslag op het wafelijzer, vervolgens doet u de wafelijzer dicht .
  • Step 5
  • Step 6 Wacht 2 á 3 tot minuten tot de wafel klaar is.
  • Step 7 Herhaal dit totdat het beslag op is.
  • Step 8 Serveer de wafels met een gebakken eitje en heerlijke rozemarijn mayonaise.

Related Posts

Tasty appeljam met gember en kaneel

  Deze heerlijke Appel gember jam is echt een aanrader. Hij is super smaakvol, voor de diegene die niet van gember houden, kunnen de gember ook weg laten maar met geeft net dat beetje extra bit. Ik had nog wat rijpe appels liggen op de […]

Vegan taart Audrey Fitzjohn

  Het is een heel vrolijk kleurrijk boekje met aantrekkelijke foto’s. het is geschreven door Audrey Fitzjohn, zij is opgegroeid in Frankrijk maar woont nu in Nieuw zeeland. Het boek is duidelijk geschreven. Het boek bevat 31 recepten die geschikt in een veganistisch leefstijl. De recepten […]