Havermoutkoekjes

Havermoutkoekjes

Smaakvolle havermoutkoekjes

Havermoutkoekjes

havermoutkoekjes met kaneel

Prep Time 10 minutes
Cook Time 25 minutes
Total Time 35 minutes
Servings 9 koekjes
Calories 205 kcal
Author Foodteacher

Ingredients

  • 150 gram havermout
  • 75 gram zachte roomboter
  • 80 gram bruine basterd suiker
  • 2 eetlepels stroop
  • 1 ei
  • 2 theelepels kaneel
  • snufje zout

Instructions

  1. Zet eerste de oven aan op 180 graden celsius.

  2. Voeg alle ingredienten samen  en meng het goed door elkaar.

  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier. 

  4. Verdeel het havermout mengsel in negen gelijke balletjes.

  5. Leeg de balletjes op het bakpapier en druk het deegballetje met uw duim een beetje plat. Zorg er voor dat er voldoende tussenruimte zit tussen de koekjes.

  6. Bak de koekjes gedurende 25 minuten op 180 graden celsius.  

  7. Haal de bakplaat uit de oven en laat de koekjes goed afkoelen.


Related Posts

Tasty appeljam met gember en kaneel

Tasty appeljam met gember en kaneel

Deze heerlijke Appel gember jam is echt een aanrader. Hij is super smaakvol, voor de diegene die niet van gember houden, kunnen de gember ook weg laten maar met geeft net dat beetje extra bit. Ik had nog wat rijpe appels liggen op de fruitschaal, […]

Blauwe bessen smoothie

Blauwe bessen smoothie

Vandaag heb ik voor jullie een heerlijke blauwe bessen smoothie, super makkelijk om te maken en u heeft ook gelijk u dagelijkse hoeveelheid vitamientjes weer binnen. Het recept vindt u hieronder. Persoonlijk vind ik het best lastig om mijn dagelijkse aanbevolen hoeveelheid fruit binnen de […]