Workshops-Photo-Recepten-Lifestyle-Food news report

Kokos chocolade bonbons

Kokos chocolade bonbons, bonbons, kruiden en specerijen, Van Beekum Specerijen,

kokos chocolade bonbons

9 maart 2018
: Makkelijk

By:

Ingredients
  • 250 gram witte chocolade
  • 100 gram kokosrasp
  • 12 geroosterde hazelnoten
  • 50 gram roomboter
  • 6 Pennywafels
Directions
  • Step 1 Maak de Pennywafels fijn in een keukenmachine.
  • Step 2 Verwarm de roomboter.
  • Step 3 Meng de Pennywafels samen met de roomboter en 5 eetlepels kokosrasp.
  • Step 4 Maak er 12 mooie ronde balletjes van.
  • Step 5 Druk nu voorzichtig in elk balletje een geroosterde hazelnoot. Zorg dat de hazelnoot niet zichtbaar.
  • Step 6 Laat de balletjes gedurende 20 minuten opstijven in de koelkast.
  • Step 7 Smelt nu de witte chocolade au bain-marie.
  • Step 8 Doe de overige kokosrasp in een mengkom.
  • Step 9 Haal nu met een kleine vork een balletje door de vloeibare chocolade en vervolgens door de kokosrasp. Herhaal dit met de overige balletjes.
  • Step 10 Laat de balletjes in de koelast uitharden voor minimaal een uur.

Bij van Van Beekum specerijen kunt u heel voordelig gemalen kokos bestellen in hun webshop.

 


Related Posts

Tasty appeljam met gember en kaneel

  Deze heerlijke Appel gember jam is echt een aanrader. Hij is super smaakvol, voor de diegene die niet van gember houden, kunnen de gember ook weg laten maar met geeft net dat beetje extra bit. Ik had nog wat rijpe appels liggen op de […]

Courgettesalade

  Heerlijke gezonde zomerse salade die perfect past bij een pastamaaltijd of een BBQ. Wij hebben de heerlijke knoflookpoeder van van Beekum specerijen gebruikt, dat is echt een aanrader. Italiaanse kruiden bestaat uit tijm, oregano, salie en rozemarijn.