kokos chocolade bonbons
Ingredients
- 250 gram witte chocolade
- 100 gram kokosrasp
- 12 geroosterde hazelnoten
- 50 gram roomboter
- 6 Pennywafels
Directions
- Step 1 Maak de Pennywafels fijn in een keukenmachine.
- Step 2 Verwarm de roomboter.
- Step 3 Meng de Pennywafels samen met de roomboter en 5 eetlepels kokosrasp.
- Step 4 Maak er 12 mooie ronde balletjes van.
- Step 5 Druk nu voorzichtig in elk balletje een geroosterde hazelnoot. Zorg dat de hazelnoot niet zichtbaar.
- Step 6 Laat de balletjes gedurende 20 minuten opstijven in de koelkast.
- Step 7 Smelt nu de witte chocolade au bain-marie.
- Step 8 Doe de overige kokosrasp in een mengkom.
- Step 9 Haal nu met een kleine vork een balletje door de vloeibare chocolade en vervolgens door de kokosrasp. Herhaal dit met de overige balletjes.
- Step 10 Laat de balletjes in de koelast uitharden voor minimaal een uur.
Bij van Van Beekum specerijen kunt u heel voordelig gemalen kokos bestellen in hun webshop.