Food- Workshops-Recepten-Lifestyle

Meesterlijk broodmeel van Robèrt van Beckhoven

Meesterlijk broodmeel van Robèrt van Beckhoven

Elke avond voor het slapen gaan maken mijn man en ik onze eigen brood, dit doen we al jaren. Heerlijk de dag beginnen met vers warm brood. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het brood in de winkel niet helemaal aan onze wensen voldeed. Wij vinden het erg belangrijk als we brood eten om een voedzaam en verzadigd gevoel te ervaren en niet dat we naar 2 uur weer trek hebben.

Op de Instagram zag ik dat Robèrt van Beckhoven nu zijn eigen meesterlijke broodmeel-mixen verkoopt. Wij kennen Robèrt van Beckhoven van het televisie programma”Heel Holland Bakt” waar hij in de jury zit met culinair publicist Janny van der Heijden.

De meesterlijke broodmeelmixen van Robèrt van Beckhoven moeten wij toch echt even uitproberen. Normaliter halen wij onze broodbakmixen uit Duitsland omdat we die gewoon het lekkerste vinden.

De broodmeelmixen van Robèrt van Beckhoven zijn te koop in vier variante namelijk:

 • Meesterlijke Broodbloem wit
 • Meesterlijke Broodbloem 100% spelt
 • Meesterlijk Broodmeel 100% volkoren
 • Meesterlijk Broodmeel meergranen

Wij hebben de Meesterlijk Broodmeel 100% volkoren en de Meesterlijk Broodmeel meergranen uitgeprobeerd en die zijn in de smaak gevallen. Ik heb de bakmixen op twee manieren uitgeprobeerd, de eerste methode is met de broodbakmachine en de tweede methode is kneden met de hand en bakken in de oven.

Brood kneden
Brood kneden

De geur die vrij komt bij het bakken van vers brood is gewoon heerlijk en we kunnen ook haast niet wachten tot dat het brood klaar is.

Brood in de oven
Brood in de oven

Oh my…….. WAT ZIJN ZE LEKKER.

De conclusie: heerlijke broodbakmixen van Robèrt van Beckhoven die ik jullie zeker kan aanbevelen. De werkwijze is duidelijk geschreven en de prijs klopt, Je kunt namelijk twee broden bakken voor de prijs van €1,89


Related Posts

Creatief met food

Creatief met food

  Met enige regelmaat maak ik gebruik van de fotostudio apparatuur van mijn man zijn bedrijf Idphotography . Vandaag had ik een shoot met make Artist Noa Burnet. Na afloop hebben we deze eind shoot gemaakt. We hebben gebruik van meel, hiermee moet u wel voorzichtig […]3 gedachten over “Meesterlijk broodmeel van Robèrt van Beckhoven”

 • Sinds kort heb ik een broodbakmachine. Tot nu toe steeds bij AH broodmix gekocht in die bruine papieren zakken. Lekker donker brood.
  Gisteren voor eerst Meesterlijk Broodmix van Robèrt geprobeerd. Meergranen, maar het leek wel wit meel. Brood is dan ook heel licht. Ook is het nauwelijks gerezen (ik heb de gist echt goed afgemeten) en heeft het een onaangename gladde korst. Daarbij is het ook nog eens veel duurder dan het eerder geprobeerde broodmix.

 • Goedendag Paul,

  Wat mijn ervaring is met het bakken van brood in de bakmachine, dat het programma die u uitkiest veel invloed heeft met het bakresultaat.
  Met het bakken van brood is het altijd raadzaam om ingrediënten af te wegen ( meten=weten). Wij kiezen vaak ook voor de AH broodmix of halen het broodmix uit Duitsland.

 • Het meergranenmeel van robert is niet meer te koop bijA.H of te bestellen,reden uit het arsortimend genomen 5 mei 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.