Mooi bakken van Fiona Cairns

Mooi bakken van Fiona Cairns

Ik heb dit boek gekregen van een vriendin van mij. Ik had nog nooit van Fiona Cairs gehoord. in haar boek vindt u duidelijke instructies, een hele heldere ” stap voor stap” uitleg. Veel recepten worden na elkaar teruggewezen. Het boek bevat veel mooie foto’s en daar houden we natuurlijk van.

Fiona Cairs wordt ook wel de koningin van de gesuikerde bloemen genoemd. Persoonlijk is het helemaal van deze tijd om bloemen in de keuken te gebruiken of het nou voor een taart is of een vrolijke salade wanneer uw bloemen gebruik, geeft het net dat klein beetje feestelijk effect aangericht het gerecht.


Related Posts

Meesterlijk broodmeel van Robèrt van Beckhoven

Meesterlijk broodmeel van Robèrt van Beckhoven

Elke avond voor het slapen gaan maken mijn man en ik onze eigen brood, dit doen we al jaren. Heerlijk de dag beginnen met vers warm brood. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het brood in de winkel niet helemaal aan onze wensen voldeed. Wij vinden […]

Food photography

Food photography

De laatste paar weken heb ik wat meer energie gestoken in fotografie en dan met name het fotograferen van eten en drinken. Hieronder vind je een aantal foto’s van mij persoonlijke portfolio. Wilt u mijn hele portfolio van Food & Photography bekijken, kunt u hier […]