Workshops-Photo-Recepten-Lifestyle-Food news report

Nationale pindakaasdag

Food, pindakaas, nationale pindakaasdag, how to cook that, Stiekem snoepen
Hier is onze dochter lekker aan het snoepen van de pindakaas en u weet wat ze zeggen: ” pindakaas wie is er niet groot mee geworden”.

 

Vandaag is het nationale pindakaasdag, ik hoor jullie allemaal denken ūüėē uh hoe zo dan het moet toch niet gekker worden. Deze dag is in het leven geroepen om de pindakaas in een positief daglicht te zetten vooral voor de liefhebbers van Pindakaas. Pindakaas is een van de meest gegeten broodbeleg.¬†Deze dag is trouwens niet nieuwe in Amerika hebben ze deze traditie al een aantal jaar, op deze nationale feestdag maken veel mensen dan ook¬†heerlijke recepten met pindakaas zoals koekjes, taart, fudge etc. Voor nog meer inspiratie kijk kan even die leuke Youtube filmtje met de top 10 beste pindakaas recepten gemaakt door How To Cook That.

 


Related Posts

DIY # Au bain marie chocolade smelten

 Bron:Youtube, Jumbo Supermarkten Hier een duidelijk kookinstructie filmtje hoe u het beste chocolade kunt smelten.

TOP YOUR TUC

Wauw ik ben uitgekozen door Lauras Bakery ¬†om mee te doen aan de TOP YOUR TUC challenge. Dit is voor de eerste keer dat ik een bloginsider mag zijn. Het is de bedoeling dat ik een heerlijke creatieven topping mag bedenken voor het Tuc koekje. […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.