Nationale pindakaasdag

Nationale pindakaasdag

Vandaag is het nationale pindakaasdag, ik hoor jullie allemaal denken šŸ˜• uh hoe zo dan het moet toch niet gekker worden. Deze dag is in het leven geroepen om de pindakaas in een positief daglicht te zetten vooral voor de liefhebbers van Pindakaas. Pindakaas is een van de meest gegeten broodbeleg.Ā Deze dag is trouwens niet nieuwe in Amerika hebben ze deze traditie al een aantal jaar, op deze nationale feestdag maken veel mensen dan ookĀ heerlijke recepten met pindakaas zoals koekjes, taart, fudge etc. Voor nog meer inspiratie kijk kan even die leuke Youtube filmtje met de top 10 beste pindakaas recepten gemaakt door How To Cook That.

 


Related Posts

Vrouwen die brouwen

Vrouwen die brouwen

    Bron :Renault Nederland Ik vind dit zo ontzettend tof van deze twee meiden dat ze gewoon hun eigen bierlabel zijn begonnen. Het filmtje spreekt voor zich, je krijgt gewoon zelf zin om bier te gaan brouwen.    

Hoe maakt u een Unicorn taart

Hoe maakt u een Unicorn taart

Vandaag heb ik voor u eenĀ tutorial, hoe u stap voor stap een Unicorn taart kunt maken. Op dit moment zijn Unicorn ook wel eenhoorn erg populair. Een unicorn is een fabelachtigĀ dier dat in de geschiedenis wordt beschreven als een paard Ā met een lange, Ā spiraalvormige hoorn […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.