Peter Beier Chocolade

Peter Beier Chocolade

Tijdens ons snoepreisje naar Litouwen, maakte onze vlucht een tussenstop op het vliegveld in Kopenhagen. Wij mochten heerlijk 3 uurtje wachten, wat wij natuurlijk niet erg vonden, het gaf ons de gelegenheid om even lekker winkeltjes te bekijken.

Tijdens het wachten kwamen we een schattig winkeltjes tegen, waar we chocolade konden kopen. Als echte foodie moet je natuurlijk even binnen kijken. Persoonlijk had ik nog nooit van Peter Beier chocolade gehoord, de presentatie van de winkel was erg uitnodigend. Over de gehele winkel vond u informatie uit welk werelddeel de chocolade vandaan kwam. Persoonlijk hou ik ontzettend van zulke weetjes.

Uit de chocolade winkel van Peter Beier heb ik gekozen voor R 47 Ruby uit Brazilië. In het informatie boekje wordt kort uitgelegd hoe u de chocolade in vier stappen moet consumeren, dat hebben natuurlijk uitgeprobeerd.

Stap 1: maak het doosje open.

Stap 2: neem een chocolade Bean.

Stap 3: leg de chocolade bean op het puntje van je tong.

Stap 4: wacht 20 seconden, nu ontstaat er een smaakexplosie.

Persoonlijk vond ik de smaak een beetje tegenvallen, er zijn in totaal 22 soorten om uit te proberen. Wat ook een leuk feitje is dat de chocolade handgemaakt is, het bedrijf bestaat al sinds 1996 het is echt een Deens bedrijf. Op hun website kunt u ook heerlijke chocolade recepten vinden, hieronder vindt u de link van hun website.



Related Posts

Meesterlijk broodmeel van Robèrt van Beckhoven

Meesterlijk broodmeel van Robèrt van Beckhoven

Elke avond voor het slapen gaan maken mijn man en ik onze eigen brood, dit doen we al jaren. Heerlijk de dag beginnen met vers warm brood. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het brood in de winkel niet helemaal aan onze wensen voldeed. Wij vinden […]

Olijven marineren

Olijven marineren

Olijven marineren is zooooooo ontzettend leuk om te doen en met een Geweldige smaak resultaat. Bij de Turkse toko kunt u vaak voor weinig een berg olijven kopen en met dit recept kunt u deze heerlijke olijven heerlijk op smaak brengen. Wij hebben de kruiden […]