Selamat Makan

Selamat Makan

De Indonesische keuken

Dit boek heb ik mogen ontvangen van Vrijmagzine . Het receptenboek bevat ruim 900 blauwe hap recepten. Het is geschreven door Wouter Rademakers hij diende bij de Koninklijke marine. Hij heeft heeft een grote voorliefde voor de Indonesische keuken.

Het boek bevat een Maleisische woordenlijst en een uitgebreide lijst met typische ingrediënten uit de Indonesische keuken. Veelvoud aan tips voor je keuken.

Daarnaast vindt u ook een stukje informatie over de geschiedenis van de Indonesische keuken in Nederland.

Het enige minpuntje aan het boek is dat het geen foto’s bevat. Uiteindelijk is de smaak waar het allemaal om draait.


Related Posts

Buurttafel on tour

Buurttafel on tour

Van boerenkool tot boeuf Bourguignon. Begin December mocht ik dit boek ontvangen, het bevat heerlijke recepten met aardappels van borrelhapje tot aardappeltaart en heerlijke stamppotten. De basis van de recepten zijn natuurlijk de aardappels. In het boek vindt u recepten terug uit heel Europa. Het […]

Fruitwater

Fruitwater

Fruitwater is niks anders dan water met wat vers fruit, u kunt er altijd wat extra smaak aan toevoegen door bijvoorbeeld munt, basilicum of andere kruiden bij het water te doen. Het is lekker fris en past perfect in een gezonde levenswijze en daarnaast is […]