Food- Workshops-Recepten-Lifestyle

Selamat Makan

Selamat Makan

De Indonesische keuken

Dit boek heb ik mogen ontvangen van Vrijmagzine . Het receptenboek bevat ruim 900 blauwe hap recepten. Het is geschreven door Wouter Rademakers hij diende bij de Koninklijke marine. Hij heeft heeft een grote voorliefde voor de Indonesische keuken.

Het boek bevat een Maleisische woordenlijst en een uitgebreide lijst met typische ingrediënten uit de Indonesische keuken. Veelvoud aan tips voor je keuken.

Daarnaast vindt u ook een stukje informatie over de geschiedenis van de Indonesische keuken in Nederland.

Het enige minpuntje aan het boek is dat het geen foto’s bevat. Uiteindelijk is de smaak waar het allemaal om draait.


Related Posts

The Italian Baker Melissa Forti

The Italian Baker Melissa Forti

  Melissa Forti is geboren in Rome en woonde vervolgens  in Los Angeles en Londen. Melissa leerde zichzelf bakken door oude en nieuwe bakboeken te verzamelen. Ze haalden haar inspiratie overal vandaan.  Sinds 2014 heeft ze in Noordwest-Italië een eigen bakkerijtjes. U kunt Melissa’s Tea Room […]

Vegan taart Audrey Fitzjohn

Vegan taart Audrey Fitzjohn

Het is een heel vrolijk kleurrijk boekje met aantrekkelijke foto’s. het is geschreven door Audrey Fitzjohn, zij is opgegroeid in Frankrijk maar woont nu in Nieuw zeeland. Het boek is duidelijk geschreven. Het boek bevat 31 recepten die geschikt in een veganistisch leefstijl. De recepten zijn […]