Food- Workshops-Recepten-Lifestyle

The Italian Baker Melissa Forti

The Italian Baker Melissa Forti

 

Melissa Forti is geboren in Rome en woonde vervolgens  in Los Angeles en Londen. Melissa leerde zichzelf bakken door oude en nieuwe bakboeken te verzamelen. Ze haalden haar inspiratie overal vandaan.  Sinds 2014 heeft ze in Noordwest-Italië een eigen bakkerijtjes. U kunt Melissa’s Tea Room & Cakes vinden in Sarzana, hier kunt u van haar heerlijke versgebakken cakes of koekjes uitproberen. Helaas wonen we niet in Italië maar we kunnen wel haar heerlijke recepten maken met haar kookboek. Het kookboek bevat overheerlijke recepten van cakes, koekjes en feestelijke taarten. Het boek bevat mooie foto’s waar ze duidelijk haar eigenstijl hanteert. Het boek is jammer genoeg niet in het Nederlands maar in het Engels.

 


Related Posts

Alles voor op de boterham

Alles voor op de boterham

Maak zelf je eigen jam, humus, notenpasta… MEER DAN 120 RECEPTEN OM ZELF HET BELEG VOOR JE BOTERHAM TE MAKEN MET UITGEBREIDE UITLEG OVER DE BASISTECHNIEKEN MET EXTRA TIPS OM O.A. DE JUISTE INGREDIËNTEN TE KIEZEN EN TE BEWAREN Broodbeleg is zoveel meer dan een […]

Shoot & Zoet van Linda Lomelino

Shoot & Zoet van Linda Lomelino

Wij zijn dol op kookboeken. Tijdens mijn opleiding levensmiddelentechnologie was ik al opzoek naar mooie inspireerde kookboeken. Ik was toen iets minder kritisch, als ik nu opzoek ben, kijk ik eerst naar de foto’s , de manier hoe de recepten geschreven zijn en hoeveel ingrediënten […]