The Italian Baker Melissa Forti

The Italian Baker Melissa Forti

 

Melissa Forti is geboren in Rome en woonde vervolgens  in Los Angeles en Londen. Melissa leerde zichzelf bakken door oude en nieuwe bakboeken te verzamelen. Ze haalden haar inspiratie overal vandaan.  Sinds 2014 heeft ze in Noordwest-Italië een eigen bakkerijtjes. U kunt Melissa’s Tea Room & Cakes vinden in Sarzana, hier kunt u van haar heerlijke vers gebakken cakes of koekjes uitproberen. Helaas wonen we niet in Italie maar we kunnen wel haar heerlijke recepten maken met haar kookboek. Het kookboek bevat overheerlijke recepten van cakes, koekjes en feestelijke taarten. Het boek bevat mooie foto’s waar ze duidelijk haar eigenstijl hanteert. Het boek is jammer genoeg niet in het Nederlands maar in het Engels.

 


Related Posts

Zandkoekjes met oranjebloesemwater

Zandkoekjes met oranjebloesemwater

Deze heerlijke koekjes zijn perfec, klein maar ontzettend smaakvol. Oranjebloesemwater is vaak al te koop bij de wat grotere supermarkten en de toko’s in Nederland. Oranjebloesemwater wordt  gedestilleerd uit blaadjes van de sinaasappelbloesem van de sinaasappelboom. Oranjebloesemwater wordt veel in de Marokkaanse keuken gebruikt. Het heeft […]

recepten illustreren

recepten illustreren

Ongeveer vijf jaar geleden heb ik een workshop recepten illustreren in Rotterdam gevolgd, wat ik ontzettend leuk heb gevonden maar soms gaan we zo op in de dagelijkse beslommeringen van het leven dat we er niet altijd direct wat mee kunnen doen.   De laatste […]