The Italian Baker Melissa Forti

The Italian Baker Melissa Forti

 

Melissa Forti is geboren in Rome en woonde vervolgens  in Los Angeles en Londen. Melissa leerde zichzelf bakken door oude en nieuwe bakboeken te verzamelen. Ze haalden haar inspiratie overal vandaan.  Sinds 2014 heeft ze in Noordwest-Italië een eigen bakkerijtjes. U kunt Melissa’s Tea Room & Cakes vinden in Sarzana, hier kunt u van haar heerlijke vers gebakken cakes of koekjes uitproberen. Helaas wonen we niet in Italie maar we kunnen wel haar heerlijke recepten maken met haar kookboek. Het kookboek bevat overheerlijke recepten van cakes, koekjes en feestelijke taarten. Het boek bevat mooie foto’s waar ze duidelijk haar eigenstijl hanteert. Het boek is jammer genoeg niet in het Nederlands maar in het Engels.

 


Related Posts

GUACAMOLE

GUACAMOLE

Weer een heerlijk receptje voor jullie, lekker voor op brood maar ook een echte aanrader voor het weekend bij de tortillachips. Guacamole is een recept dat komt uit Zuid Mexico. In dit recept gebruiken wij een rode peper maar de Mexicanen gebruiken vaak de jalapeñopeper. […]

Eclairs en Tartelettes van Christophe Adam

Eclairs en Tartelettes van Christophe Adam

Dit zijn twee hele schattige kleine boekjes van Christophe Adam. Het formaat van het boekje zegt helemaal niets over de inhoud. Ik ben blij verrast dat er zoveel heldere instructie in het boekje staan. beide beide boekjes bevatte heel veel foto’s waarin stap voor stap alles […]