Go Back
Print
Rabarbercello

Rabarbercello

voorbereidingstijd 20 minuten

ingrediƫnten

  • 500 gram rabarber
  • 200 gram suiker
  • 1 liter wodka

werkwijze

  1. Was de rabarber goed schoon en snij de rabarber een hele dunne plakjes.

  2. Neem nu een schone pot van ongeveer 2  liter en voeg alle rabarber en suiker toe. Giet nu de wodka er overheen en meng het geheel goed.

  3. Laat  het mengsel voor 3-4 weken staan zodat de rabarbersmaak goed in de wodka kan trekken. schud de pot dagelijks even, bewaar het op een droge donkere plek.

  4. Na 3-4 weken kunt u het mengsel filter met een schone kaasdoek of een theedoek. Kneep goed de wodka uit de rabarber dat is belangrijk voor de smaak en kleur.

  5. Giet de rabarcello in flessen, en sluit die goed af.

Recept notities

Laat de rabarber 3-4 weken trekken.