Go Back
Print
frensh toast

French Toast

Course Breakfast
Cuisine French
voorbereidingstijd 5 minuten
kooktijd 10 minuten
porties 4 personen

ingrediƫnten

  • 250 ml Melk
  • 1 Ei
  • 1/2 eetlepel Kaneel
  • 1 snufje zout
  • 8 sneetjes Oude Brood ((Kies een brood uit die u zelf lekker vindt)
  • 1 scheutje olie
  • Verse slagroom
  • Bosbessen
  • Aardbeien

werkwijze

  1. Klop het ei, zout en kaneel samen in een grote schaal.

  2. Roer nu de melk erdoor.

  3. Doop het brood in het eimengsel en draai het vervolgens om zodat beide kanten gelijkmatig worden bedekt.

  4. Giet een scheutje olie in de koekenpan.

  5. Bak nu de sneetjes brood op licht geoliede koekenpankoekenpan op middelhoog vuur tot ze aan beide kanten goudbruin zijn.

  6. Serveer de French Toast met verse slagroom aardbeien en bosbessen en eventueel wat poedersuiker.

  7. Bon appetit