Zeesterren

Zeesterren

Vanmorgen vertelde mijn moeder dat er op het strand van Castricum aan zee, honderden zeesterren waren aangespoeld. Persoonlijk wist ik niet zo heel goed wat ik daar van moest verwachten, maar mijn belangstelling was toch geprikkeld op naar het strand van Castricum aan zee te gaan . De kinderen hadden onderweg al de grootste lol om helemaal niks. Op het stand aangekomen moest we wel even zoeken naar de zeesterren. Het eerste wat we vonden was een verloren roos, dat was best een mooi contract op het strand. Na enkele minuten zoeken vonden we de eerste zeesterren, we vinden zeesterren in verschillende grootte. Mijn lieve nichtjes probeerde in eerste instantie die kleine zeesterren terug naar zee te brengen om ze te reden maar al gauw ontdekte ze dat het totaal onmogelijk was het waren er gewoon teveel.  er waren niet alleen veel zeesterren aangespoeld maar ook mosselen en eikapsels van haaien of roggen dat is mij nog niet helemaal duidelijk. Er lagen ook bijzonder veel flessen verspreid over strand, best bizar eigenlijk hoeveel afval op het strand verspreid ligt.

 


Related Posts

Zondagsuitje

Zondagsuitje

Een vast zondagsuitje is bij ons even naar het strand van Egmond aan zee om lekker even uit te waaien en dan bij thuiskomst een lekker beker warme chocolade melk met natuurlijk slagroom en iets lekkers.

Manege bezoek

Manege bezoek

Zaterdagmiddag was ik door mijn lieve nichtjes uitgenodigd om te komen kijken op de manege Groot tijdens hun paardrijles. Ontzettend stoer om hun zo goed en zelfverzekerd te zien rijden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.